Pokemon Go tips and tricks – how to catch ‘em all

11 Ponturi utile la Pokemon Go – Pokemon Go tips and tricks – how to catch ‘em all

 

1)Fii atent la fosnetele din iarba

Daca in jocurile pokemon traditionale nu puteai sa pasesti prin iarba fara sa fii atacat de catre o haita de Rattata, acum prinderea pokemonilor este ceva mai complicata in Pokemon Go.

Stai cu ochii in patru dupa fosnetele din iarba in timp ce mergi, deoarece acestea sunt cele mai bune indicatoare cu privire la pokemonii salbatici.

pokemon frunze miscare

2)PokeStop-urile din zonele mai populare sunt mai bune

Verificarea PokeStop-urilor seaman putin cu un check-in pe Facebook, la diverse locatii. Bineinteles ca nu iti vei da check-in cand mergi la magazinul de la colt, dar probabil ti-ai da check-in in Piata Trafalgar din Londra, la Turnul Eiffel din Paris sau la Taj Mahal, doar pentru ca sunt zone cunoscute.

Cam asa merg si PokeStop-urile, chestiile alea marcate cu albastru pe harta, cu toate ca poti obtine obiecte importante si la PokeStop-ul din coltul strazii, dar cu cat se afla in zone mai bine cunoscute sau zone urbane agglomerate, cu atat obiectele tale iti vor fi mai de folos.

pokestop , gyms

3)Nu uita sa scapi de pokemonii de acelasi tip

Nu are rost sa iti incarci inventarul cu pokemoni de acelasi tip. Daca doresti sa iti cresti mai rapid in nivel pokemonii, va trebui sa trimiteti toti pokemonii de acelasi tip cu cel pe care vreti sa-l evoluati inapoi la Profesorul Willow. Acesta va va da in in schimb bomboane specifice pokemonului pe care l-ati trimis ( de exemplu, aveti 2 Rattata, unul de CP 40 si unul de CP 20, nu are rost sa il  pastrati pe cel de CP 20, asa ca il trimiteti Profesorului Willow, si acesta va va darui o bomboana pentru Rattata, cu care il veti evolua pe Rattata de CP 40)

pokemon go

4)Colectarea pokemonilor de acelasi tip este importanta

Probabil ai ignora un Pidgey salbatic ce iti sare in cale deoarece ai deja unul in inventor, dar este o idee buna sa prinzi pokemoni de acelasi tip, multumita bomboanelor pe care le primesti la schimb.

Pentru fiecare pokemon pe care il prinzi, vei fi premiat cu aproximativ 3 bomboane de tipul pokemonului prins. De exemplu, pentru fiecare Pidgey prins, vei beneficia de 3 bomboane pentru Pidgey, si inca una daca decizi sa il trimiti Profesorului Willow.

Pentru a evolua un pokemon, trebuie sa il hranesti cu bomboane adecvate.

Asa ca pentru a evolua un Pidgey intr-un Pidgeotto, vei avea nevoie de 12 bomboane, dar pentru a evolua un Pidgeotto intr-un Pidgeot, vei avea nevoie de 50 de bomboane, asa ca mai bine ai incepe sa vanezi acei Pidgey.

5)Fiecare pokemon are puterea sa

Inainte de a-I trimite Profesorului Willow toti pokemonii pe care i-ai prins, asigura-te ca pastrezi cel mai puternic pokemon de acel tip. Fiecare pokemon are un CP ( Combat Power ) deasupra capului, ce face o mare diferenta intre pokemoni, asa ca scapa numai de pokemonii cu CP inferior, altfel vei fi depasit cand vei incerca sa cuceresti un Gym.

Poti sa folosesti bomboanele obtinute si pentru a creste CP-ul unui pokemon, cee ace este o idee buna in cazul pokemonilor evoluati la maxim.

6)Cunoaste siluetele pokemonilor pe care ii intalnesti

Daca si tu ti-ai petrecut ore intregi din copilarie uitandu-te la seria Pokemon si te-ai descurcat la misiunea aceea : ‘’ Who’s that pokemon? ‘’ , acesta va fi un obiectiv usor de realizat pentru tine.

Cand verifici pokemonii din apropiere folosind radarul de pokemoni, jocul iti va oferii pe langa distanta dintre tine si pokemon ( o labuta = aproximativ 100 m ) , si silueta pokemonului pe care inca nu l-ai prins niciodata.

7)Verifica labutele

In versiunile anterioare, distanta dintre tine si un pokemon era masurata in metrii. Dezvoltatorii jocului au decis sa inlocuiasca distanta cu labute ( footprints sau Poke Paw Prints ). Cand pe radar iti apare un pokemon sb care sa afla o singura labuta, asta inseamna ca acel pokemon este la o distanta mai mica de 100 de metrii, daca are doua labute, acesta este ceva mai departe, iar daca are trei labute, este departe de tine. Din pacate, radarul nu iti comunica si directia in care se afla pokemonul.

cum gasesti pokemoni

8)Nu cumpara pokeball-uri, mai bine ai investii in Incense si Module pentru Lure

Stim ca este tentant sa iti cheltuiesti PokeCoins-urile pe pokeball-uri cu care sa prinzi noi pokemoni, dar nu se merita.

De fiecare data cand vei accesa un Pokestop, vei beneficia de un numar destul de mare de pokeball-uri. O metoda eficienta de a prinde pokemoni este aceea de a folosi Incense si Lure.

9)Stai cu ochii in patru dupa Pokestop-uri cu petale in jur

Cat timp cauti pokemoni, incearca sa gasesti Pokestop-uri ce au petale de flori in jur, deoarece acele petale semnalizeaza ca un alt jucator a folosit un Modul de Lure, si acolo vei da de multi pokemoni.

10)Stai cu aplicatia deschisa pentru a cloci oua

Daca inca te intrebi de ce micutul tau ou nu a eclozat, cu toate ca tu ai mers destui kilometrii, exista o explicatie.

Kilometrii facuti se iau in considerare numai daca aplicatia Pokemon Go este deschisa.

11)Porneste optiunea Battery Saver Mode

Probabil ca ai citit, sau ai experimentat deja ca aplicatia Pokemon Go este un fel de vampire al bateriei telefonului tau. Cu toate acestea, in setarile jocului vei gasi optiunea Battery Saver Mode ce te va ajuta, nu foarte mult, dar orice procent de baterie salvat conteaza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *